#Bouwsector

Dit zijn de beste (ver)bouwers van 2021

Aannemersbedrijf Kuipers v.l.n.r. Edwin Groot (directeur SKB), Fons Meijer (directeur), Robin Oude Lansink (projectleider) en Alwin Büter (kopersbegeleider)

Vergelijkingswebsite bouwnu.nl reikt elk jaar prijzen uit aan bouwers en verbouwers die op de website de hoogste klantwaarderingen krijgen. Prijswinnaars zijn dit jaar aannemersbedrijf Kuipers uit Langeveen, Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk en Hammink Bouw en Vastgoedservice uit Amstenrade.

Beste bouwer (deel 1)

In de categorie Nieuwbouw zijn er twee prijzen, voor bedrijven met minder dan 50 reviews en bedrijven boven de 50 reviews. In die eerste categorie won aannemer Kuipers uit Langeveen. Het bedrijf krijgt gemiddeld een 9,9 en op het onderdeel Vakmensen zelfs een 10. Fons Meijer van aannemersbedrijf Kuipers: “Wij zijn bijzonder trots dat we uit duizenden bedrijven zijn gekozen als Beste Bouwer van Nederland en daar bedank ik al onze medewerkers en partners voor. (…) Dit is allemaal mogelijk door ons professionele en enthousiaste team, dat veel plezier in het werk heeft. En als de sfeer binnen het bedrijf goed is, dan is de sfeer naar de klant ook goed. Daar doe je het als bedrijf uiteindelijk allemaal voor.” De tweede en derde plek zijn voor respectievelijk bouwbedrijf Westerhof uit Vriezenveen en bouwbedrijf Regeling Beerzerveld uit Beerzerveld.

Beste bouwer (deel 2)

In de categorie bedrijven met meer dan 50 beoordelingen, komt Bot & van der Ham – ThuisinBouwen uit Meerkerk als winnaar uit de bus met een 9,1 als cijfer. Het is al de vierde keer dat het bedrijf de prijs ontvangt. Jan de Bruijn van ThuisinBouwen: “ThuisinBouwen staat voor samenwerken en samen bouwen. Dat is de kracht van ons bedrijf en daar speelt communicatie een cruciale rol in. (…) Bovendien wordt iedere review intern besproken, we vieren de successen en leren van de minder goede beoordelingen. Zo zorgen we ervoor dat ieder project nóg beter uitgevoerd wordt. En dat zie je terug in onze cijfers op bouwnu.nl.” Een tweede prijs is er voor Heilijgers uit Amersfoort. De derde prijs gaat naar Maas-Jacobs Bouwbedrijf uit Zundert.

Beste verbouwer

Hammink Bouw en Vastgoed service uit Amstenrade mag zich de beste verbouwer van 2021 noemen met en 9,9 als gemiddelde waardering. Deze aanpak leverde Frank Hammink: “De eerste plek is de kers op de taart voor ons kleine, vier man sterke bedrijf. Ik ben de derde generatie aannemer, mijn opa en vader gingen mij al voor. Het bouwen en verbouwen zit in mijn bloed. (…) Persoonlijke aandacht zie ik als onze kracht. De behoefte van de klant is altijd ons uitgangspunt. Daar zit wat mij betreft ons onderscheidende vermogen. En die les hoop ik ook aan mijn zoon door te geven als hij het bedrijf overneemt: communicatie is de sleutel tot tevredenheid en vertrouwen bij klanten.” De tweede en derde plek in de categorie Beste Verbouwer zijn voor respectievelijk Dijkman Bouw uit Warnsveld en Riezebos Bouwbedrijf uit Genemuiden.

Op 1 maart, Nationale Complimentendag, wordt de volledige Top 10 van de drie categorieën bekendgemaakt.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.