#Bouwsector

Dit zijn de finalisten van de DigiDare Award 2023

Nog een paar dagen en dan is bekend wie zich de winnaar mag noemen van de DigiDare Award 2023. Packhunt, ‘BIM’: Bouwfysisch Informatie Management en BIM Provesy nemen het op 15 november tegen elkaar op in de finale.

De vijfde editie van de DigiDare telde 46 inzendingen. Een selectiecommissie stelde begin september een shortlist samen van tien inspirerende voorbeelden van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het online publiek kon de hele maand oktober stemmen op één van deze tien inzendingen. Dit leverde één finalist op: BIM Provesy. Een vakjury selecteerde de beide andere finalisten: Packhunt en ‘BIM’: Bouwfysisch Informatie Management.

De finale vindt plaats tijdens de eerste dag van de digiGo D-days op 15 november in Rotterdam. De uiteindelijke winnaar wordt hier door het publiek gekozen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.