#Bouwsector

Drie prijzen uitgereikt door Bouwnu

Dit jaar reikte Bouwnu, dé reviewsite voor de woningbouw, voor het eerst de prijzen voor Beste Bouwer en Verbouwer uit, op basis van de scores die in 2016 door consumenten zijn gegeven.

Bouwnu kent de prijzen toe in drie categorieën. Voor alle categorieën geldt een minimum van tien reviews. In de categorie ‘Nieuwbouw tot 50 reviews’ ging de eerste prijs naar Bouwbedrijf Vosman B.V. uit Raalte. Ze bereikten een score van een 9,1. Rehorst Bouw B.V. uit Bergambacht won met een score van een 8,0 de prijs in de categorie ‘Nieuwbouw 50+ reviews’. BAVO Timmerwerken uit Enschede was de beste verbouwer. Het bedrijf haalde de hoogste score met een 9,5.

Transparant

De winnaars ontvingen uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen en initiatiefnemer van Bouwnu, een trofee. “De winnaars hebben laten zien dat zij hun klanten hoog hebben zitten. Voor een consument is het natuurlijk belangrijk dat zijn woning technisch voldoet aan de wensen en eisen, maar ook het proces is voor de beleving cruciaal. Dat zien wij in de reviews terug.”

“Wij willen door transparant te maken hoe de klanten over bedrijven denken, de aannemers stimuleren om nog betere kwaliteit te leveren. De beste bedrijven mogen daar best voor in het zonnetje worden gezet. Op Bouwnu staan reviews vanaf 2015. Die tellen niet allemaal mee voor de prijs van 2016, maar als je over meerdere jaren als beste scoort, ben je zeker een goed voorbeeld voor anderen. Eervolle vermeldingen in de categorieën gaan dit jaar naar Bot en van der Ham, Thuis in Bouwen en Bouwbedrijf Vosman en BAVO Timmerwerken.”

Bouwbedrijf Vosman

Bouwbedrijf Vosman uit Raalte scoorde in 2016 een 9,1 gemiddeld. Remco Harink is directeur van het uit ongeveer vijftig medewerkers bestaande bedrijf. “Onze kracht is dat we de klant van A tot Z begeleiden, al bijna 25 jaar. We bouwen op traditionele wijze maatwerkwoningen voor particulieren en gebruiken al meer dan tien jaar 3D-tekeningen om goed in beeld te brengen hoe de woning er uit komt te zien. Door deze werkwijze zijn we gedurende het proces heel flexibel en dat vinden onze klanten prettig. Het is een heel mooi compliment om als de beste van het hele land beoordeeld te worden.”

Rehorst Bouw

Rehorst Bouw uit Bergambacht is onderdeel van de Adriaan van Erk Groep en won vorig jaar de prijs voor Best Presterende Bouwer. Arie Houweling, directeur van Rehorst Bouw nam de prijs samen met Hans van Erk, eigenaar van de Adriaan van Erk Groep in ontvangst. Houweling: “We zijn trots dat we voor de tweede achtereenvolgende keer een prijs namens Rehorst Bouw in ontvangst mogen nemen. Het bevestigt voor ons de continuïteit in kwaliteit binnen de Adriaan van Erk Groep en de tevredenheid van onze klanten. Door te luisteren naar onze klanten en open te staan voor verbeteringen, proberen wij continu deze verbeteringen door te voeren richting onze klantbenadering en kwaliteit.”

BAVO Timmerwerken

BAVO Timmerwerken is een eenmanszaak uit Enschede. Bastiaan van Overveld is de man achter BAVO Timmerwerken. “Ik ga altijd voor 100% kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid. Voor minder doe ik het niet. Samen met een groot netwerk van onderaannemers die er net zo tegenaan kijken als ik, realiseren we vooral verbouwingen voor particulieren. Het was wel even spannend om de eerste reviews te vragen, maar als je staat voor je resultaat hoef je je geen zorgen te maken. Ik was heel verrast dat ik had gewonnen en ben heel blij met deze award. Het geeft een goed gevoel dat je moeite beloond wordt.”

Over Bouwnu

Op Bouwnu.nl kunnen consumenten aannemers zoeken, vinden en vergelijken op basis van uitgebreide bedrijfsgegevens en de reviews van andere klanten. Het gaat hier om alle bouw- en verbouwwerkzaamheden aan woningen. Het bedrijf is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Bouwnu is daardoor een goede tool voor consumenten om een aannemer te vinden die gespecialiseerd is in de werkzaamheden die zij willen laten uitvoeren. Op de site staan meer dan 3.700 aannemers vermeld. Zo’n 10 procent daarvan heeft één of meer reviews.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.