#Bouwsector

Eerste Bouwmaat Compact geopend

Groothandel in bouwmaterialen Bouwmaat heeft een nieuw concept gelanceerd: Bouwmaat Compact. In de eerste vestiging in Harderwijk kunnen vakmensen sinds 8 juli rekenen op kwaliteit, snelheid, service en de mogelijkheid om te netwerken.

De reguliere en XL-vestigingen van Bouwmaat voorzien de bouwprofessional al langere tijd van advies, materiaal en service voor bouwwerkzaamheden. Deze diensten zijn ook terug te vinden in het Compact-concept. Met het nieuwe format springt Bouwmaat echter nog meer in op de grote behoefte aan bereikbaarheid en snelheid.

Basisbenodigdheden

Weliswaar met een kleiner oppervlakte ten opzichte van de reguliere vestigingen – 1000 m2 tegenover 3000 tot 3800 m2 -, bevat het assortiment alle basisbenodigdheden waar Bouwmaat om bekend staat. Ruim 50 procent van het reguliere assortiment is meteen beschikbaar; de rest is online te bestellen. Twee kiosken in Bouwmaat Harderwijk Compact geven toegang tot productinformatie. Is een product niet voorradig, dan kan bij een kiosk gelijk een bestelling worden geplaatst. Afhalen kan, bezorgen ook.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Pleinen

Nieuw in het format is het ‘Koffie & Adviesplein’. De plek om andere professionals te ontmoeten of om een medewerker te spreken. Het ‘Maatwerkplein’ biedt de mogelijkheid om met hulp van een medewerker producten (kasten, veranda’s, keukens of raam- en kozijncombinaties) op maat te bestellen.

Vestigingsmanager Robin van Os staat met zijn team klaar voor alle vakmensen uit de regio Harderwijk.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.