#Bouwsector

Eerste editie beurs Vabotech naar eind juni

De eerste editie van Vabotech, de vakbeurs voor bouw en techniek, zal plaatsvinden op woensdag 29 juni, donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli 2022 in RAI Amsterdam. De organisatie verwacht dat in juni Vabotech kan plaatsvinden met weinig of zelfs zonder restricties door Corona. Hiermee kunnen exposanten met grote zekerheid starten met de voorbereidingen.

Patrick Schilte, event director van Vabotech, laat weten: “Een eerste editie neerzetten in deze tijd is behoorlijk uitdagend, daarom zijn we ook trots dat exposanten de verplaatsing van begin april naar eind juni steunen. Samen met de bezoekers kunnen we er dan echt een bouw- en techniekfestijn van maken, met demonstraties, vakwedstrijden en netwerken.”

Het thema van Vabotech is ook bekend gemaakt; ‘Samen werken zonder grenzen’. In de bouw en techniek wordt steeds meer samen gewerkt met verschillende mensen, partners en bedrijven en omarmt men meer en meer de onbegrensde mogelijkheden van techniek. Aan de hand van productinnovaties en nieuwe werkwijzen verandert onze sector en ontstaan steeds meer nieuwe businessmodellen. De modellen zijn het antwoord op de veranderende vraag van de eindgebruikers naar bijvoorbeeld circulariteit, duurzame oplossingen en energieneutraal in combinatie met betaalbaar wonen en werken.

‘Samen werken zonder grenzen’ heeft daarbij te maken met de toekomst van mens en techniek. Een bedrijf werkzaam in de bouw moet transformeren om mee te komen met de veranderende vraag om zowel het aanbod als het advies en vaak ook het bouwproces te verbeteren. Schilte voegt hieraan toe: “Voor alle actuele uitdagingen waar Nederland voor staat, zoals bijvoorbeeld de energietransitie, duurzaam leven of het versnellen van de digitalisering, liggen er kansen voor bedrijven in de uitvoerende bouw, installatie- en elektrotechniek. Dat vraagt om op de hoogte te zijn van de innovaties en de medewerkers te helpen in hun ontwikkeling. Daarvoor en uiteraard voor nog heel veel meer kun je in juni terecht op Vabotech.”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.