#Bouwsector

EGM architecten lanceert BIM-diensten

EGM architecten heeft Powered by EGM gelanceerd. Een nieuw bedrijfsonderdeel dat de jarenlang opgebouwde expertise en kwaliteit van EGM architecten op het gebied van bouwkunde en BIM aanbiedt in de vorm van BIM-diensten.

Voor veel aannemers en projectontwikkelaars is BIM een noodzakelijk kwaad. Ze zien op tegen de relatief dure investering van een eigen BIM-afdeling of hebben niet de mankracht om een dergelijke afdeling in te richten. Toch heeft bouwend Nederland veel profijt van BIM. Het maakt het bouwproces voorspelbaar, houdt kosten en planningen in de hand en maakt samenwerken met ontwerpende en andere partijen eenvoudiger en meer efficiënt.

Als onafhankelijk BIM-expert wil Powered by EGM met name die partijen ondersteunen die zich de bijzonderheden en de mogelijkheden van een Bouw Informatie Model niet eigen kunnen of willen maken. Het biedt een totaaloplossing en verzorgt BIM, van voorlopig ontwerp tot de as-built fase en het beheer en onderhoud. Het totaalpakket bestaat uit 3D-tekenwerk, bouwtechniek, visualisatie, management, coördinatie, beheer en systems engineering. Voor elk van deze diensten is Powered by EGM ook apart in te schakelen.

Beeld: EGM

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.