#Bouwsector

Excursie naar gerenoveerde portiekflats Presikhaaf

De renovatie van portiekflats uit de jaren 60 in Presikhaaf is bijna voltooid. Wat valt er te leren na de renovatie van de 4 flats? Wie dat wil weten kan woensdag 9 november deelnemen aan een excursie.

Voor Stichting Volkshuisvesting Arnhem zijn in de wijk Presikhaaf in Arnhem 50 jaar oude flats van buiten volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie zijn deze appartementen bewoond gebleven. De energiebalans is zo ver uitgewerkt dat met minimale ingrepen later alsnog eenvoudig een energieneutraal eindresultaat bereikt kan worden. Dit resultaat is alleen bereikbaar indien er een optimalisatie-traject plaats vindt, waarbij installaties en bouwkundige maatregelen perfect op elkaar zijn afgestemd. Bouwnext heeft hierin zowel qua proces als inhoudelijk afstemming de lead gehad. Dit project is genomineerd voor de Duurzaam Bouwen Award 2016.

Inschrijven kan hier. DNA in de Bouw is de organisator van de excursie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.