#Bouwsector

Film ‘Wonen en bouwen in 2020’

De film ‘Wonen en bouwen in 2020’ van Marjet Rutten is onlangs in première gegaan. De film laat zien hoe het (ver)bouwen van een woning over een paar jaar gaat en welke rol bewoners hier zelf in hebben.

Marjet Rutten – spreker, columnist en auteur van diverse boeken over de toekomst van de bouw-, installatie- en vastgoedsector, waaronder ‘Van Yab Yum naar Dim Sum’ – wil met de film projectontwikkelaars en bouwers inspireren om in actie te komen en aan de slag te gaan met innovatie.

“Verandering is overal om ons heen”, aldus Rutten. “En het is voor niemand een verassing dat dit ook de bouw-, vastgoed- en installatiesector treft. Maar hoe ziet die toekomst er dan concreet uit? Dat is voor velen een stuk lastiger. In woorden of zinnen nog lastiger uit te drukken. Dat moet je zien en voelen. Zo ontstond het idee om een film te maken. Een film die voor een groot deel is gebaseerd op technieken die er al zijn. We moeten ze alleen gaan gebruiken.”

Klik hier om de film te bekijken.

‘Wonen en bouwen in 2020’ is tot stand gekomen in samenwerking met marktpartijen Itannex, VORM, Klimaatgarant, Blauwhoed, TBI en Topcon en gemaakt door Spektor.

 

2 reacties op “Film ‘Wonen en bouwen in 2020’

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.