#Bouwsector

FSC-certificaat halen via Stiho

Bouwmaterialenhandel Stiho en FSC Nederland roepen samen aannemers op zich te laten certificeren voor FSC. Dat kan via Stiho. Na de pilotbijeenkomst op 12 november in Nieuwegein meldden zich 13 van de 27 deelnemers aan voor certificering.

Daarmee worden zij lid van de Stiho FSC Netwerkclub en krijgen ze een jaar lang gratis ondersteuning vanuit FSC Nederland bij marketing en communicatie over hun FSC-certificaat. Daarnaast krijgen zij voordeel op de jaarlijkse kosten van het certificaat. Op deze manier krijgen bouwbedrijven volgens Stiho beter toegang tot duurzame opdrachtgevers, het geeft de aannemer een duurzaam imago en het staat hem vrij het FSC-logo te gebruiken.

Samenwerking 4 partijen

Stiho heeft vier partijen samengebracht om tot deze samenwerking te komen: naast FSC Nederland zijn dat adviseurs Bouwbinder BV, Ingenieursbureau Evan Buytendijk BV en certificerende instelling SKH. Zowel de aannemers met als zonder personeel kunnen via Stiho het FSC-certificaat behalen. In 2015 volgen meer FSC Netwerkclub-avonden door het hele land. Daarbij zullen ook lokale opdrachtgevers aanwezig zijn. Aanmelden voor de eerstvolgende avond in de buurt kan via www.stiho.nl/fsc-aanmelden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.