#Bouwsector

Gelderland pompt 70 miljoen euro in de bouw

De Gelderse woningcorporaties krijgen 70 miljoen euro van de provincie om minimaal 10.000 huurwoningen te verduurzamen. Die investering zal naar verwachting voor 150 extra leerwerkplaatsen en 600 nieuwe banen zorgen.

De huurders van de woningen betalen straks 10 tot 50 euro per maand minder door de energiebesparende renovatie. Ook particuliere woningbezitters in de wijken die worden aangepakt, kunnen profiteren van de investering. Als zij besluiten energiebesparende maatregelen in hun woning aan te brengen, krijgen ze een prijsvoordeel op de renovatie.

Het extra geld wordt gebruikt om woningen die in 2014 en 2015 toch al opgeknapt zouden worden, energiezuiniger te maken.

1 reactie op “Gelderland pompt 70 miljoen euro in de bouw

  1. Poly Rubber Europe BV levert energie besparende producten voor de platte daken van witte reflectie EPDM tot VAWT windmolens.

    graag willen wij meedenken en participeren in deze grootschalige renovatie projecten.

    met vriendelijke groet
    Gabriel Kusters
    http://www.polyrubber.nl

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.