#Bouwsector

Genomineerden Beste Bouwer(s) en Verbouwer bekend

Wie worden de Best Bouwer(s) en Verbouwer van het jaar? Voor de vierde keer op rij organiseert de vergelijkingswebsite bouwnu.nl deze verkiezing. De winnaars van 2019 worden bekendgemaakt op 2 maart 2020. 

De genomineerden voor de categorie Beste Bouwer 10 tot 50 reviews zijn M2 Bouw (de winnaar van vorig jaar in deze categorie), Kuipers & Koers Bouw en Bouwbedrijf Hoogeslag.

Rehorst Bouw, Bot & van der Ham – ThuisinBouwen (vorig jaar de winnaar) en Trebbe Wonen maken kans op de winst de categorie Beste Bouwer 50 reviews en meer.

Nationale Schildersvakprijs 2020

De genomineerden voor de categorie Beste Verbouwer zijn Cammeraat Bouwtechniek, Timmer- en Aannemingsbedrijf A. Goudriaan en Zoon, Kuipers & Koers Bouw en Bouwbedrijf E.H. de Vries.

BNR Bouwmeesters

Na de bekendmaking gaan de drie nummers 1 rechtstreeks de radiostudio in van BNR Nieuwsradio en volgt een interview in het programma BNR Bouwmeesters.

Elk bedrijf met minimaal 10 reviews (gegeven in 2019) op het gebied van nieuwbouw of verbouw maakt kans op één van deze titels. De score is het gemiddelde van alle verbouw- of nieuwbouwreviews. 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.