#Bouwsector

GEVEL 2022 naar mei

Foto: KGS

Geen grote verrassing: de beurs GEVEL 2022 wordt verplaatst naar 31 mei tot en met 2 juni 2022. De beurs stond gepland voor 8 tot en met 10 februari.

Netwerken en ontmoeten

Aanleiding voor de verplaatsing is uiteraard Corona en de huidige lockdown. Omdat volgens Marisa Richter van de Jaarbeurs het netwerken en elkaar ontmoeten een belangrijk deel is van de beurs, bleek verplaatsen de beste oplossing: “We willen elkaar natuurlijk heel graag live zien, maar bij GEVEL 2022 gaat het echt om het elkaar ongedwongen ontmoeten en netwerken. Samen met de branche hebben we geanalyseerd of dat op de korte termijn mogelijk zal zijn en onze inschatting is dat dat niet het geval is. Alle partijen zijn het er daarom over eens om de beurs te verplaatsen naar mei 2022.”

‘Inception’

Elke twee jaar komen exposanten en bezoekers bij elkaar op GEVEL om hun kennis en ervaring over de gebouwschil te delen. GEVEL 2022 heeft als thema ‘Inception’, wat zoveel betekent als ‘start, begin, idee’. Meer informatie over de deelnemers, het programma, de ambassadeurs en omlijstende activiteiten is de komende tijd te vinden op de site van GEVEL.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.