#Bouwsector

Gezamenlijk glasplein op BouwBeurs

Partijen in de glasbranche hebben de handen ineengeslagen en presenteren zich gezamenlijk tijdens de BouwBeurs. Op een ‘Glasplein’ zal van alles te zien en te beleven zijn rond en over glas.

Bijzondere deelnemers aan dit Glasplein – van 4 tot en met 8 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht – zijn OnderhoudNL en Bouwend Nederland. Voorheen was de organisatie van glaspleinen, bijvoorbeeld op de SGA Vakdagen, geheel in handen van Bouwend Nederland, vakgroep GBO (Glas Branche Organisatie). Nu zijn dus beide ondernemersorganisaties voor bedrijven die ‘iets’ met vlakglas doen bij dit Glasplein betrokken.

Leveranciers

Aan het plein doen verschillende leveranciers mee, zoals AGC en Vetrotech, Pieterman en Timmermans Hardglas. En verder tal van glasorganisaties als het Kenniscentrum Glas (dat meerdere kennissessies zal verzorgen), Vlakglas Recycling Nederland en anderen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.