#Bouwsector

Glas Award 2021: inschrijving geopend

Iedereen die betrokken is bij de totstandkoming van een glasproject – dus ook aannemers – kan meedingen naar de Glas Award 2021. De inschrijving is geopend.

De Glas Award wordt toegekend aan een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief worden verzocht om in te schrijven (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Alleen projecten die gerealiseerd zijn in Nederland mogen aangemeld worden. En dat aanmelden kan tot 1 december 2020.

Aanpak Glas Award

Maximaal worden drie inzendingen genomineerd voor de Glas Award. Dit gebeurt door een onafhankelijke jury. Bestaande uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent. De jury heeft ook dit jaar veel aandacht voor kleinere initiatieven en projecten.

De leden van Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen hierdoor de winnaar. Daarnaast worden er een Innovatie Award en, indien van toepassing, een Aanmoedigingsprijs uitgereikt. Deze Awards worden bepaald door de jury. De uitreiking vindt plaats op 18 maart 2021.

Meer informatie, het wedstrijdreglement en het digitale inschrijfformulier is te vinden op de website glasaward.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.