#Bouwsector

Glasprojecten inschrijven voor Glas Award 2021

Aannemers die betrokken zijn bij de totstandkoming van bijzondere glasprojecten kunnen die tot 1 december van dit jaar inschrijven voor de Glas Award 2021.

Een bijzondere toepassing van vlakglas, een innovatief product of een spraakmakend proces of initiatief in de vlakglassector. Maar ook product- of organisatorische innovaties, evenals elk ander succesvol initiatief (bijvoorbeeld ter promotie van de toepassingen van vlakglas in het in- of exterieur). Dergelijke glasprojecten komen allemaal in aanmerking voor de Glas Award 2021. Voorwaarde is wel dat de projecten in Nederland zijn gerealiseerd.

Meerdere awards

Maximaal drie inzendingen worden genomineerd. Door een onafhankelijke jury, wiens aandacht ook dit jaar vooral uitgaat naar kleinere initiatieven en glasprojecten. De leden van de Vakgroep GLAS brengen hun stem uit op de genomineerde bedrijven en bepalen hierdoor de winnaar. Daarnaast worden er een Innovatie Award en eventueel een Aanmoedigingsprijs uitgereikt, op 18 maart 2021.

Jurykoppen

De onafhankelijke jury van de Glas Award bestaat uit: Peter van Rhede (voorzitter), Peter van Dijk van Kenniscentrum Glas, Edwin Groot van Stichting Klantgericht Bouwen, Mathijs van de Vliet van Adviesbureau Köhler Peutz BV en Jan Belis van de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Universiteit Gent.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.