#Bouwsector

Gratis praktijktrainingen Fermacell

Fermacell uit Wijchen geeft gratis praktijktrainingen voor bouwprofessionals die geïnteresseerd zijn in het werken met afbouwproducten voor plafonds, wanden, vloeren en gevels. Zo wil Fermacell de vakkennis over haar producten delen en vergroten. Afbouwers krijgen praktische tools aangereikt die in het dagelijks werk goed van pas komen.

Een training bestaat uit twee delen. In het theoriegedeelte krijgen deelnemers informatie over de producten. Vervolgens steken de cursisten de handen uit de mouwen om zelf te leren hoe de afbouwproducten in de praktijk verwerkt moeten worden. De training wordt afgesloten met een evaluatie. Belangstellen kunnen zich via de website van Fermacell opgeven voor een datum naar keuze.

Productvakmensen

De trainingen vinden het gehele jaar door plaats in het praktijkcentrum van Fermacell in Wijchen. Kees Huisman, algemeen secretaris van VLOK uit Zoetermeer, de brancheorganisatie voor klusbedrijven: “Wij willen dat er productvakmensen komen. De trainingen van Fermacell leveren daar een flinke bijdrage aan”. Afbouwers kunnen zelf kiezen over welk product van Fermacell ze meer willen leren. Zo zijn er trainingen voor de Powerpanel H2O, een volledig waterbestendige, cementgebonden plaat, die schimmelvorming voorkomt. Ook zijn er trainingen beschikbaar voor de Firepanel A1 (een onbrandbare plaat), gipsvezelplaten, vloerelementen en Powerpanel vloerelementen.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.