#Bouwsector

Grootste online schroevenleverancier nog groter

Schroeven-online.nl heeft Schroevenspecialist.nl en Hecospecialist.nl overgenomen. De grootste online schroevenleverancier van Nederland heeft daarmee nu ruim 15.000 bouwbedrijven, groenprofessionals en consumenten als klant.

De initiatiefnemers van Schroeven-online.nl hebben al 21 jaar ervaring in het verkopen van schroeven en begonnen in 2013 als eerste in Nederland een webshop gespecialiseerd in schroeven. Het assortiment bestaat uit alle soorten en maten schroeven van A-merken en aanverwante artikelen als pluggen, ijzerwaren en gereedschap.

Same day service

De webshop van de schroevenleverancier scoort hoog bij reviews van klanten, met name vanwege zijn service. Als enige online schroevenleverancier biedt het bedrijf zogeheten same day service aan, waarbij klanten die voor 11.00 uur bestellen, de artikelen nog diezelfde middag geleverd krijgen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.