#Bouwsector

Handboek Appartementen – Schade en gevolgen

Welke schade kan er optreden in een appartement, flat of loft? De bouwfysica in appartementen gaat veel verder dan in woningbouw, het schadeverloop is divers. Het handboek ‘Appartementen – Schade en gevolgen’ laat zien hoe schade ontstaat en hoe deze op de juiste wijze kan worden opgelost. En misschien belangrijker nog, hoe schade kan worden voorkomen.

In dit handboek – verschenen bij BouwProfs – wordt ook dieper ingegaan op de mogelijkheden om een appartementsgebouw energie neutraal te renoveren, waar je rekening mee moet houden bij de nieuwbouw van een appartementencomplex en geeft veel tips om een appartement op de juiste wijze te beheren. Verder gaat dit handboek uitgebreid over verzekeringstechnieken en de rechten en plichten van de eigenaren en huurders van appartementen.

Training

‘Appartementen – Schade en gevolgen’ is geschreven door Eddy H.J. Cruysberghs. Hij houdt in samenwerking met BouwProfs tevens de eendaagse training ‘Appartementen – Schade en gevolgen’, waarin de theorie van dit boek aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden wordt behandeld.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.