#Bouwsector

Hart voor Bouwen: Rob van den Oudenrijn

Rob van den Oudenrijn.

Timmerfabrikant, aannemer en projectontwikkelaar: drie specialismen binnen één bedrijf. Dat kom je niet vaak tegen. Het familiebedrijf Van den Oudenrijn uit Bodegraven kan zich als zodanig profileren. Voor de derde generatie Van den Oudenrijn die momenteel aan het roer staat, is de transitie naar een gespecialiseerd timmer- en aannemingsbedrijf in kozijnen het meest memorabele moment in het honderdjarige bestaan.

Memorabel tenminste voor de huidige mede-DGA Rob van den Oudenrijn, want: “Voor mijn vader of een andere generatie zal er weer een ander moment in de geschiedenis van het bedrijf gedenkwaardig zijn”, relativeert hij. Het eeuwfeest vond eind vorig jaar plaats. “Heel bijzonder. Er waren ruim driehonderd gasten en uit handen van de commissaris van de Koning kregen we het Predicaat Hofleverancier. Dat is wel een soort kroon op ons werk.”

Er zijn weinig timmerfabrikanten, zoals Van den Oudenrijn, die zelf de kozijnen produceren en voor honderd procent afgelakt en beglaasd in het gebouw monteren volgens het zogeheten Concept III. Doordat het bedrijf zelf verantwoordelijk is voor de plaatsing, geeft men garantie op het volledige eindproduct, controleert men het werk bij overdracht en oplevering en krijgt de gebruiker een onderhoudsadvies.

Verder lezen?

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 24,84 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op aannemervak.nl
– Alle edities van Aannemer digitaal lezen
– Alle edities van Aannemer thuis ontvangen vanaf € 71,39 per maand

Direct abonneren

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.