#Bouwsector

Herstel aardbevingsschade criterium op Bouwnu

Reviewsite Bouwnu heeft de lijst met zoekcriteria uitgebreid met ‘herstellen en voorkomen van aardbevingsschade’. Hiermee kunnen consumenten een geschikte aannemer vinden voor dit type werkzaamheden.

Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen (SKB) en initiatiefnemer van Bouwnu.nl: “In het gaswinningsgebied wordt de komende jaren heel veel hersteld, verstevigd en verduurzaamd. Wij willen consumenten helpen met het vinden van de juiste aannemer door het geven van overzicht, inzicht en onafhankelijke informatie op basis van onder meer reviews van particulieren die al een bouw- of verbouwproject achter de rug hebben.”

Speciaal voor de regio

Bouwnu.nl is in 2014 gestart en in de afgelopen tijd flink gegroeid. Met bijna 4.000 aannemers en duizenden reviews van consumenten is Bouwnu.nl een goed hulpmiddel voor het vinden van een geschikte aannemer. Groot: “Juist het herstellen en voorkomen van aardbevingsschade is een emotionele aangelegenheid. Het laatste wat je dan als consument wilt is een aannemer die er een potje van maakt. Op www.bouwnu.nl/aardbevingsschade kunnen consumenten meer informatie vinden over deze specialisatie en we geven aannemers de mogelijkheid om deze specialisatie in hun profiel te vermelden. Zo kun je als consument filteren op aannemers met ervaring op dit vakgebied.”

Onafhankelijk platform

Bouwnu is een onafhankelijk platform, zonder winstoogmerk. Initiatiefnemer SKB is al meer dan tien jaar expert op het gebied van klanttevredenheidsonderzoeken in de nieuwbouw. Lees hier een eerder interview uit Aannemer met Edwin Groot over Bouwnu.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.