#Bouwsector

Innovatieprijs voor creatieve ondernemer

De Kamer van Koophandel zoekt ondernemers die een baanbrekende innovatie gerelateerd aan de coronacrisis op de markt hebben gebracht. Zij kunnen zich nu inschrijven voor de innovatieprijs KVK Impact Award 2020.

Nu iedereen enigszins begint te wennen aan de nieuwe realiteit, blijkt een groot deel van de ondernemers creatiever en veerkrachtiger dan ooit. Bij de pakken neerzitten hoort er niet bij en nieuwe initiatieven worden opgezet, concludeert de Kamer van Koophandel.

Innovatieprijs

Er wordt volop geïnnoveerd. Denk aan slimme maatregelen om renovatieprojecten in woningen doorgang te kunnen laten vinden, werkplekschermen, online leren door middel van simulatie en slimme afstandsmeters. Om deze innovaties, ontstaan en op de markt gebracht tijdens de coronacrisis, een extra podium te geven, introduceert de Kamer van Koophandel een innovatieprijs: de KVK Impact Award.

Probleemoplosser

Een landelijke jury beoordeelt alle inschrijvingen. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. Er wordt gekeken of de innovatie op een creatieve manier een oplossing biedt voor een probleem in deze huidige tijd. Daarnaast dient de innovatie te zorgen voor een blijvende verandering. Ook kijkt de jury naar verkrijgbaarheid en de impact voor de branche en de samenleving.

Aanmelden voor de innovatieprijs kan tot 1 november. De Kamer van Koophandel maakt op 26 november, tijdens de KVK Live Adviesdagen (van 23 tot en met 26 november) de winnaars bekend.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.