#Bouwsector

Inschrijven voor KVK Innovatie Top 100

De Kamer van Koophandel (KVK) roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 14e KVK Innovatie Top 100: de grootste innovatie-etalage van Nederland.

Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen zich nomineren voor de KVK Innovatie Top 100. De innovatie dient op de markt te zijn gebracht. Nominaties worden beoordeeld op groeipotentie, omzet, originaliteit, duurzaamheid en impact voor de branche en de samenleving.

Selectie

In mei gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt een landelijke jury de ranglijst vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. De 100 bedrijven en hun innovaties worden in juni in alfabetische volgorde bekend gemaakt. In oktober wordt de ranking van de 100 bedrijven gepresenteerd.

Geen prijs

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. De afgelopen 13 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb.

Inschrijven kan tot 19 april.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.