#Bouwsector

Inschrijving Lighthouse Award geopend

Stichting Lighthouse Fonds roept professionals in de bouwsector op om een partij of project aan te melden voor de Lighthouse Award 2016.

Deze tweejaarlijkse prijs honoreert een persoon of organisatie die een buitengewone bijdrage levert of heeft geleverd op het gebied van architectuur, bouwconstructie, installatie, renovatie, ruimtelijke ontwikkeling, vastgoedontwikkeling of op bestuurlijk vlak. Men kan zichzelf, zijn organisatie, een project of anderen aanmelden.

De beschrijving van het project, de organisatie of de persoonlijke verdienste moet duidelijk maken waarom dit een winnaar is. Ook de relevantie voor de bouw, het bijzondere van de bijdrage en de toekomstgerichtheid tellen.

Iedereen komt in aanmerking de Lighthouse Award te winnen, zowel leden van initiator de Lighthouse Club als niet-leden. Wie mee wil doen, stuurt zijn inschrijving naar secretaris@lighthouseclub.nl. De inschrijvingstermijn sluit op 31 januari 2016.

De Award wordt uitgereikt op 21 april 2016, tijdens de jaardag van de Lighthouse Club. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden van 5000 euro.

 

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.