#Bouwsector

Internationaal congres industrieel bouwen

Het congres vindt plaats gelijktijdig met o.a. vakbeurs Prefab, in 2019 voor het eerst gehouden (Foto: Mario Ruiz)

Een nieuw, internationaal congres in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoveren. Offsite International heet het. De eerste editie is op 6 oktober in 1931 Congrescentrum (bij de Brabanthallen). De lancering volgt op de succesvolle eerste editie van Prefab. Die werd met zoveel enthousiasme ontvangen, dat de oprichting van een internationale congresvariant eigenlijk niet uit kón blijven, aldus organisator 54events, ook organisator van onder meer Vakbeurs Energie en de beurs Renovatie. Al deze beurzen gaan nu plaatsvinden in de week van 6 oktober.

Met de start van Offsite International wil 54events de kennis over en zakelijke impact van industrieel en modulair bouwen verder vergroten. Digitalisering, circulariteit en pre-fabricage winnen immers in rap tempo terrein en de bouwwereld wordt steeds internationaler.

Het congres vindt plaats op dinsdag 6 oktober en wordt gepresenteerd door Charles Groenhuijsen. Deelnemers krijgen een internationale line-up van experts en innovators voorgeschoteld.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.