#Bouwsector

Inzendingstermijn Gulden Feniks 2013 geopend

Als aannemer in 2012 betrokken geweest bij een bijzondere renovatie of transformatie? Vanaf vandaag is de inzendingstermijn voor de Gulden Feniks geopend.

De stichting Nationaal Renovatie Platform nodigt voor het derde jaar op rij projectteams van bijzondere renovatie- en (gebieds)transformatieprojecten uit een project in te zenden voor de Gulden Feniks. Deze prijs is als enige exclusief voor de bestaande bebouwde omgeving en wordt jaarlijks toegekend in drie prijscategorieen: Gebiedstransformatie, Renovatie en Transformatie.

Indienen

Opdrachtgevers, architecten, aannemers, gemeenten en andere direct betrokkenen kunnen projecten indienen die zijn opgeleverd in de periode van januari 2012 tot en met december 2012. Uitgebreide informatie over de voorwaarden en criteria staan op de website. Inzenden kan tot en met 31 januari 2013. In april maakt de jury de genomineerden bekend in de drie categorieën. De prijsuitreiking vindt plaats in juni op de PROVADA in de Amsterdam RAI.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.