#Bouwsector

IsoBouw neemt EPS over van Knauf

IsoBouw Systems neemt per 1 augustus alle EPS activiteiten van Knauf Insulation over. De overname omvat alle productie- en verkoopactiviteiten in de Benelux.

Voor IsoBouw is deze overname van strategische waarde. Will Kemperman, Algemeen Directeur IsoBouw: “IsoBouw is dé EPS specialist in de Benelux. Het overgenomen bedrijfsonderdeel past dan ook perfect bij onze huidige activiteiten. Dit geeft ons nog meer ruimte om te focussen op innovatieve productontwikkelingen waarmee ook de positie van onze klanten in de markt wordt versterkt. In de komende maanden zal IsoBouw daar nader over communiceren.”

Beide bedrijven streven er naar de overgang van de productie- en verkoopactiviteiten van Knauf Insulation naar IsoBouw snel en probleemloos te laten verlopen. De EPS productie van Knauf Insulation in Oosterhout zal worden beëindigd. IsoBouw blijft de markt vanuit haar eigen productiebedrijven te Someren, Wijchen en Oldenzaal beleveren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.