#Bouwsector

ISSO.nl: alle informatie en kennis op één plek

Op ISSO.nl is sinds kort álle vakkennis beschikbaar voor professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek. Deze kennis is nog toegankelijker geworden en er is andere informatie aan het nieuwe platform toegevoegd, zoals nieuws en projectinformatie.

ISSO Open, bereikbaar via ISSO.nl, was al sinds september 2020 voor iedereen beschikbaar. Het kennisinstituut werkte de afgelopen maanden hard aan de verdere ontwikkeling van de site. Door alle informatie en kennis van ISSO op één plek onder te brengen, is de ISSO-KennisBank komen te vervallen.

Nieuw op ISSO.nl

Op ISSO.nl vindt de professional informatie over de organisatie zelf, over hun projecten en partners, en een nieuwsoverzicht. Daarnaast is alle kennis, inclusief het archief, beschikbaar via ISSO Open. Ook is de mogelijkheid om kennis te doorzoeken verbeterd; voor gebruikers is het op het nieuwe ISSO.nl eenvoudiger om de juiste informatie te vinden. En wie gebruik maakt van de Referentiedetails kan nu ook zoeken via de positie in een gebouw.

Actuele vakkennis

Via ISSO Open hebben licentiehouders onbeperkt toegang tot actuele vakkennis. Gebruikers die zijn ingelogd, kunnen via hun persoonlijke profiel hun favoriete documenten gemakkelijk raadplegen.

De kennis van ISSO helpt professionals in iedere discipline van de bouw- en installatietechniek goede gebouwen te ontwerpen, realiseren en beheren, en te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Hoewel het nieuwe platform is gelanceerd, blijft ISSO het de komende tijd nog uitbreiden en verfijnen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.