#Bouwsector #Instagram

Januari is Maand van de Wkb op Aannemervak.nl

Wekelijkse updates, podcasts en een webinar: januari is Maand van de Wkb op Aannemervak.nl.

Op 1 januari 2022 gaat de Wet kwaliteitsborging in. 2021 wordt daarmee het laatste jaar waarin je je als bouwbedrijf kunt voorbereiden op deze wet, die impact heeft op je hele organisatie. Reden voor Aannemervak.nl om het jaar af te trappen met de Maand van de Wkb, met volop updates en actualiteiten. Wil je iets weten? Doe dan nu al mee aan onze Wkb-enquête.

Wekelijkse podcast

In januari kun je wekelijks luisteren naar een podcast waarin hoofdredacteur Paul Diersen in gesprek gaat met diverse gasten over verschillende aspecten van de Wkb en de praktische gevolgen voor bouwbedrijven. Hij praat met Erik Schot van PlanGarant, Keimpe Stroop van gBOU., Frank Stuffers en Pascal van Meerten van leverancier Ubbink en Bouwadvocaat Ottilie Laan.

Webinar ‘Klaar voor de Wet kwaliteitsborging?’ 

Om je te helpen met het klaarstomen van de organisatie is er op dinsdagmiddag 19 januari een webinar met Bert Videler. Als Bouwkwaliteitcoach begeleidt hij bouwbedrijven intern bij het voorbereiden op de Wkb. Hij schrijft hier ook over voor Aannemer en Aannemervak.nl. Presentator van het webinar is hoofdredacteur Paul Diersen. Meer informatie volgt, maar inschrijven is nu al mogelijk.

Niets missen van de Maand van de Wkb? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Sponsoren van de Maand van de Wkb

Wil je meer weten over de Wet Kwaliteitsborging? Klik dan hier.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.