#Bouwsector

‘Je gaat het maken in de bouw’ op televisie

Bouwend Nederland en SHH Productions presenteren ‘Je gaat het maken’. Een serie televisie-uitzendingen over werken in de dynamische wereld van bouw en infrastructuur. In het voorjaar van 2019 te zien bij RTL4. Het programma wordt gepresenteerd door Pernille La Lau.

Begeleiding

‘Je gaat het maken’ gaat over de wereld van de bouw en infrastructuur. Werkenden, die toe zijn aan een carrière move, én werkzoekenden kunnen zich opgeven voor een op maat gemaakte oriëntatie. Ze maken hierbij kans op een opleidingstraject of zelfs een baan. Een loopbaancoach onderzoekt de competenties en vaardigheden van kandidaten. Hieruit ontstaan twee uiteenlopende functies. Ze worden hierbij begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Bij bouw- en infrastructuurprojecten door het hele land wordt twee dagen meegewerkt. Wat bevalt de kandidaat? Wat valt tegen? Wat lijkt de kandidaat mooi om te doen en waarvoor zou hij of zij nooit de wekker willen zetten? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien geschikt bevonden, voor een van de twee functies een concreet traject voorgesteld. Maar welke wordt dat?

Zij-instroom

‘Je gaat het maken’ is een real-life format waarin gemotiveerde mensen worden gevolgd in hun oriëntatie op een carrière in de wereld van de bouw en infrastructuur. Het is een positief opbouwend, informatief format gericht op het bevorderen van de zij-instroom in de sector.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

De presentatie van het format is in handen van het bekende RTL4-gezicht Pernille La Lau. ‘Je gaat het maken’ is vanaf zondag 28 april 2019 te zien bij RTL4 om 16:30 uur. Het programma wordt herhaald op maandagmiddag (om 15:30 uur) en op zaterdagochtend (om 11:00 uur). Het programma is na de uitzending op televisie ook terug te kijken via RTL-XL en YouTube.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.