#Bouwsector

Kansen en mogelijkheden van hellende daken

Op 13 november organiseert branchevereniging Het Hellende Dak een congres over besparen en winnen op het hellende dak. Het congres belicht de mogelijkheden van verduurzaming op het hellende dak.

Sprekers op het congres zijn Jos Lichtenberg (TU Eindhoven), Jan-Willem van de Groep (Platform31), Carine van Bentum (TNO) en Harold van de Ven (Best Architecten). Dagvoorzitter van het congres is Chris Geurts (TU Eindhoven).

HHD-voorzitter Koos Hanse: “Duurzaamheid wordt bouwbreed steeds belangrijker en het hellende dak biedt bij deze verduurzamingsslag de meeste kansen en mogelijkheden. Je kunt er zonne-energie op kwijt, groen, waterretentie en veel meer. Dat maakt het hellende dak tot dé plek waar de bouwsector kan besparen en winnen. Het congres belicht de kansen en de mogelijkheden die het hellende dak biedt, voor uitvoerende partijen, toeleveranciers en opdrachtgevers.”

Het congres vindt plaats in de SS Rotterdam. Kijk hier voor meer informatie.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.