#Bouwsector

Kees Wijsman is Beste Leermeester in de bouw

Kees Wijsman, werkzaam bij Vink Bouw in Nieuwkoop, is de Beste Leermeester Bouw & Infra 2014. Hij is door een onafhankelijke jury gekozen als de beste van de 16772 gecertificeerde leermeesters in de bouw- en infrasector.

Wijsman kreeg de prijs tijdens de Dag van de Leermeester op 27 november. Dat meldt Fundeon. Bij de uitreiking van de prijs werd Kees Wijsman via een videoboodschap gefeliciteerd door astronaut André Kuipers, tevens ambassadeur van het Techniekpakt. “Leermeesters in de bouw en infra zijn fantastische ambassadeurs van techniek.”

Volgens de jury heeft de winnaar uitstekende pedagogische en didactische kwaliteiten en is vakinhoudelijk en onderwijskundig volledig bij. Bovendien “lopen de leerlingen met hem weg”. Daarmee kreeg hij de voorkeur boven de twee genomineerde leermeesters, Leo Kamphuis (Bouwbedrijf Steggink, Reutum) en Marien Trienekens (Mobile Tower Cranes, Veghel).

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.