#Bouwsector

Kennis over CAD-software opdoen en delen

CADopleidingen.nl is een nieuw online kennisplatform waar CAD-professionals zoals aannemers, bouwkundig tekenaars en architecten kennis over de software kunnen opdoen en delen. De website biedt onder meer e-learning: Nederlandstalige online basistrainingen over Autodesk AutoCAD, Revit en Inventor.

Met het platform denkt CAD & Company een unieke combinatie te kunnen bieden van kennisuitwisseling tussen gebruikers en experts. Op de verschillende fora op de website kunnen gebruikers vragen stellen en beantwoorden. Via webinars (online seminars) kunnen ze hun kennis bijspijkeren over specifieke Autodesk software-onderwerpen. Deze trainingen om vakkennis up-to-date te houden zijn gratis en duren 30 minuten. Deelnemers kunnen webinars vanachter hun computer volgen en tijdens de uitzending vragen stellen. Naderhand zijn de sessie ook nog terug te zien.

“We horen van onze klanten dat er grote behoefte is om via moderne middelen kennis op te doen en te delen”, aldus directeur Rob Oud over de reden om het kennisplatform op te zetten. Naast online informatie zijn via de website ook klassikale trainingen te vinden die op diverse locaties in Nederland worden gegeven.

 

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.