#Bouwsector

Kennisleveranciers bundelen krachten

Zes kennisleveranciers in de bouw bundelen op de Bouwbeurs hun expertise in één gezamenlijk podium: De Kennisfabrique. Op deze interactieve stand kan de BouwBeurs-bezoeker een scala aan presentaties bijwonen over de belangrijkste trends en ontwikkelingen van nu en de komende jaren.

Het doel hiervan is vakmensen te inspireren, te informeren en ze handvatten te geven waarmee ze het maximale halen uit de kansen die de sector biedt. De Kennisfabrique is een initiatief van 6 van de grootste kennisbedrijven in de bouwsector: stichting STABU, BouwKennis, USP, NEN, S@les in de Bouw en ETIM. Tijdens de BouwBeurs worden op de stand (hal 9 standnummer 09BV A036) dagelijks meerdere presentaties gegeven over relevante onderwerpen voor bouwprofessionals.

Onderwerpen

Enkele onderwerpen die tijdens de BouwBeurs aan bod komen zijn: de nieuwe specificatiestandaard in de bouw: STABU Bouwbreed, energieprestatie van gebouwen, bouwproductie en prognoseverwachtingen, geld verdienen met marketing, CE-markering voor bouwproducten, artikelclassificatie en communicatiestandaards. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de Kennisfabrique.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.