#Bouwsector

Kennissessies over kwaliteitsborging

Het BouwAdvies Instituut verzorgt samen met PlanGarant een cyclus kennissessies over kwaliteitsborging, met actuele en professionele inbreng uit de praktijk. De aftrap is op donderdag 26 januari.

De sessies zijn niet alleen informatief, maar ook bedoeld om gericht ondersteuning te geven op organisatorische, juridische of technische vragen uit de praktijk. Aan de hand van de ervaringen die zijn opgedaan tijdens de pilotprojecten bieden de organisatoren praktische handvatten voor opdrachtgevers en aannemers.

Vrijblijvend

Tijdens de eerste bijeenkomst wordt ook het programma voor de bijeenkomsten in 2017 gepresenteerd. De sessies worden toegespitst op deelonderwerpen en per onderdeel verzorgd door specialisten. De eerste bijeenkomst (donderdag 26 januari om 16.00 uur bij het BouwAdvies Instituut in Gemert) heeft een open inschrijving en is vrijblijvend. Info over aanmelden is hier te vinden.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.