#Bouwsector

Ketenstandaard Congres verplaatst

Het Ketenstandaard Congres 2021 is verplaatst naar donderdag 25 maart 2021. De interactieve talkshow wordt online uitgezonden, van 14.00 tot 16.00 uur. Kijkers van het congres kunnen vragen stellen, stellingen beantwoorden en zo in gesprek gaan met tafelgasten.

Ben van den Burg is de presentator. Fries Heinis (Algemeen Directeur Bouwend Nederland), Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland), Titia Siertsema (Voorzitter NVTB en implementatie-regisseur Wkb), Cor Molenaar (Econoom,Hoogleraar eMarketing en Distance Selling) en Peter Koenders (Directeur Koenders Totaalbouw) hebben hun deelname aan de het Ketenstandaard Congres bevestigd. Meer namen volgen later nog.

Thema’s

De tafelgasten gaan met elkaar in gesprek over onder andere de uitvoering van de Bouwagenda en DigiGO. Wat is de impact van beslissingen voor het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samen werken aan vernieuwing? Hoe kunnen standaarden hierin bijdragen? Helpen ze bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

De praktijk

Ook de service providers doen mee aan het Ketenstandaard Congres. Zij maken het mogelijk om met de standaarden te werken. Zij geven inzicht hoe een implementatie verloopt. Ook delen ze de ervaring van samenwerking met een klant en wat de voordelen van de standaarden zijn. Het is mogelijk om na de talkshow online met de service providers in gesprek te gaan.

Deelname aan de talkshow is gratis.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.