#Bouwsector

Klushulp aan huis

Even een stuk gereedschap lenen, advies vragen én een kop koffie drinken. Bewoners van Drents Dorps Noord in Eindhoven kunnen het allemaal in de servicewagen van Stam + De Koning.

Strippenkaart

Het bouwbedrijf zet de Coffee & Tools-wagen sinds begin dit jaar in bij opgeleverde projecten. Alle bewoners krijgen tegelijk met de sleutel een strippenkaart waarmee ze gebruik kunnen maken van de diensten van de bus.

Gereedschap lenen

In de bus kan groot en klein gereedschap worden geleend en er kan hulp ingeroepen van een vakman voor bijvoorbeeld het leggen van een laminaatvloer of het ophangen van de gordijnrails. Uiteraard staat de koffie klaar in de bus.

Hulp aan huis

Directeur Arno van Tilburg van Stam + De Koning bedacht de service: ”Wat is er nu prettiger als je net een nieuw woning opgeleverd krijgt en je ontvangt direct de nodige hulp aan huis?”

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.