#Bouwsector / Partnercontent

Klussen waar veel vraag naar is, vinden jou!

Dat wij ons in een beroepsgroep bevinden waar (gelukkig) nog veel werk in is, is een feit. Het aanbod van echt goede en kundige mensen wordt steeds minder, maar de vraag vanuit de maatschappij wordt steeds groter. Daarom liggen de klussen voor het oprapen, althans dat denkt iedereen. Toch is dit per klus verschillend. Er zijn een aantal speciale klussen waar meer vraag naar is dan andere. Bij deze speciale klussen is het vooral de kunst om de match tussen vrager en aanbieder te maken. Hoe je dit eenvoudig doet? Wij hebben de oplossing.

Het dak op, de goot in

Er zijn klusjesmannen die claimen dat ze daadwerkelijk allrounders zijn. Deze kun je overal voor bellen, maar toch is het in specifieke gevallen beter om een specialist in te huren en teven een specialist te zijn. Je kan je dan namelijk richten op één expertise en daarnaast je gereedschap en kennis daartoe beperken. Denk bijvoorbeeld aan een dakgoot reparatie. Een klus waarvan het heel belangrijk is dat het goed gebeurt. Wanneer jij hier goed in bent, kun je natuurlijk hiervoor een advertentie in de lokale krant zetten. Maar je kunt het ook omdraaien, dat klanten jóu vinden. Op een site als homedeal kun je dit eenvoudig regelen. Daar kunnen mensen die bijvoorbeeld dakpannen willen laten leggen dat aangeven, en dan komen de beste aanbieders inclusief offerte naar voren.

Waar begin je?

Klinkt als een ideaal concept toch? Wij kunnen ook niet anders dan concluderen dat dit het geval is. Het enige wat jij als ondernemer hoeft te doen is aan te geven bij een dergelijke site wat jouw specialisaties zijn en zij doen de rest. Denk hierbij aan het onderhoud van de site, het doorsturen van aanvragen naar ondernemers en de marketing van het concept. Hierdoor krijg jij alleen concrete aanvragen van écht geïnteresseerde personen en kun je in de tussentijd de dingen doen waar je goed in bent. Door je te richten op specialisaties onderscheid je je van de concurrenten evenals het flexibel zijn qua regio. Hoe groter jouw gebied, hoe meer aanvragen je zult krijgen.

Kortom, in ons vak van aannemer is nog genoeg werk maar het werk moet jou wel vinden. Zeker bij specialisaties is er vaak wel vraag, maar de kunst zit hem erin om de match te maken. Hiervoor biedt het internet en dan specifiek sites die hierin zijn gespecialiseerd, uitkomst. Zij nemen jou veel werk uit handen waardoor jij in de tussentijd kunt doen waar je echt goed in bent. Ook bespaart het kosten doordat je geen eigen acquisitie en dergelijke hoeft te ondernemen.

Dit artikel is partnercontent van Homedeal.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.