#Bouwsector

Koudebrugonderbreking ISOPRO mét KOMO-certificaat

De Hakron-Terwa ISOPRO koudebrugonderbreking heeft van KIWA het KOMO attest-met-productcertificaat K108854 gekregen. Ofwel: het product voldoet aan alle producteisen conform de actuele BRL 0505.

De ISOPRO koudebrugonderbreking vormt een constructieve verbinding tussen betonnen constructiedelen zonder dat dit leidt tot een thermische brug. De wapening – onderdeel uitmakend van het ISOPRO-element – wordt aan weerszijden in het beton gestort en verbindt zo beide constructiedelen. Een strook isolatiemateriaal van 80 mm onderbreekt het beton.

Een economische oplossing met brandwerendheidsklasse R90 en REI120, berekend volgens Eurocode.

Brochure

Gelijktijdig met de uitreiking van het KOMO-certificaat is ook een nieuwe, 116 pagina’s tellende, brochure uitgebracht. Met daarin onder meer uitgebreide productinformatie over de diverse typen koudebrugonderbreking, inclusief toepassingsvoorbeelden en rekentabellen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.