#Bouwsector

Laatste nummer vakblad Aannemer van dit jaar

Te hoge faalkosten, geringe winstmarges en toeleveranciers die daarom worden uitgeknepen. Volgens directeur Marcel van der Molen van H&M houtbewerkingsmachines is ‘het inkoopproces de makke van de bouw’. Hij pleit voor een radicaal andere inkoopstrategie bij aannemers. Lees dit artikel in het komende nummer van vakblad Aannemer, dat vrijdag 6 december verschijnt.

Verder in dit nummer onder meer:

Schoolrenovatie

IKC De Schakel in Vlaardingen is de vuurdoop voor het concept Fit4- theFuture waarmee scholen kunnen worden verduurzaamd. “100% NOM, 100% fris, 100% BIM, 100% passief”, zo vat Ben Hartman van BouwNext het project samen.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Optopping

Voor het eerst in Nederland heeft isolatieproducent Rockwool haar dragend bouwsysteem Rockzero Bouwsystemen met steenwol kolommen in een bestaand gebouw toegepast. Een oude loods is opgetopt met acht split-levelappartementen.

Wet kwaliteitsborging

Het gros van de aannemers en gemeenten is nog niet bezig met de invoering van de Wet kwaliteitsborging. Terwijl deze wet op 1 januari 2021 van kracht wordt. Daarom was er onlangs een inspiratie-sessie van de KikCampus.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.