#Bouwsector

Leveranciers bouwmaterialen bundelen krachten

Twee leveranciers van bouwmaterialen gaan hun krachten bundelen. De Stiho Groep is van plan de activiteiten van Bouwcenter Filippo over te nemen. De aandelenoverdracht moet in het najaar een feit zijn.

De overdracht behelst zes bouwmaterialengroothandels in Ermelo, Amersfoort, Nijkerk, Barneveld, Veenendaal en Deventer. Plus vier showrooms voor keukens, badkamers en tegels in Ermelo, Amersfoort, Deventer en Nijmegen.

Extra expertise

De activiteiten worden binnen De Stiho Groep voortgezet en krijgen een belangrijke plek in de organisatie. Het betekent een versterking van het netwerk en extra expertise in keukens, sanitair en tegels.

Inkoopcombinatie

Beide leveranciers van bouwmaterialen – zowel De Stiho Groep als Bouwcenter Filippo – zijn aangesloten bij inkoopcombinatie Veris Bouwmaterialengroep.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.