#Bouwsector

Leveranciers werkkleding gaan voor circulair

Zes bedrijven in de werkkledingmarkt slaan de handen ineen ineen in The Dutch Circular Workwear Association om de verkoop van duurzame beroepskleding te stimuleren.

Met een QR-code de volledig circulaire route van een kledingstuk volgen? Dat is vanaf nu mogelijk dankzij The Dutch Circular Workwear Association, een coöperatie tussen zes toonaangevende spelers in de werkkledingmarkt. De oprichters – Wiltec, Dutch Awearness, Uniform Brands, Heigo, HAVEP en Tricorp Workwear – ondertekenen 22 februari officiëel de coöperatie-overeenkomst.

Recycling

De bedrijven zijn enige tijd geleden gestart met de productie en verkoop van circulaire beroepskleding. Binnen The Dutch Circular Workwear Association bundelen zij hun krachten om de verkoop van duurzame beroepskleding te stimuleren. Daarmee realiseren zij de doelstelling van de circulaire economie (kleding wordt nieuwe kleding) en creëren zij voldoende volume om werkkleding te kunnen recyclen.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.