#Bouwsector

Lezingen over personeel, 3D printen en scholing

De Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) houdt samen met Layher, Böcker Nederland en Artros tijdens de Bouwbeurs 2015 een uitgebreid lezingenprogramma met als thema ‘Inzicht op het hoogste niveau’.

De lezingen worden gehouden op de gezamenlijke stand van de beurspartners in hal 8 (standnummer 8.B091). Het programma begint iedere ochtend om 11.00 uur en wordt om 17.30 uur afgesloten. Sprekers tijdens de lezingen zijn afkomstig uit de wereld van advies, onderwijs, bouw en industrie.

Onderwerpen die tijdens de kennissessies centraal staan, zijn de duurzame inzetbaarheid van personeel, de nieuwe Richtlijn Steigers in de bouw en industrie, 3D printen van duurzame betonconstructies en de nieuwe Scholingsstructuur voor de steigerbouw.

Aanmelden kan via www.vsb-online.nl. Hier kan ook het complete programma worden gevonden.

1 reactie op “Lezingen over personeel, 3D printen en scholing

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.