#Bouwsector

Main Capital Partners neemt Pro4All over

Investeringsmaatschappij Main Capital Partners heeft een meerderheidsbelang verworven in softwarebedrijf Pro4All.

Europese ambities

Pro4All uit Woerden maakt software speciaal voor de bouwsector. Zo bieden ze oplossingen voor het beheren en controleren van documenten, 3D-modellen en de kwaliteit van het bouwproces. Deze oplossingen leveren ze nu aan zo’n 850 bouwbedrijven in Nederland. Met de samenwerking wil Pro4All uitgroeien tot een leidende speler in Europa. De huidige producten worden internationaal in de markt gezet, samen met nieuwe, nog te ontwikkelen producten.

Kansen in de bouw

Main Capital Partners hoopt met de overname een serieuze speler te worden in de softwaremarkt voor de bouwsector. Volgens het bedrijf staan de marges in de bouw weliswaar onder druk, maar zijn er nog veel kansen. Die kansen nemen volgens Main toe door de invoering van de Wkb en de verwachte sterke groei van de sector.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.