#Bouwsector

Maxime Verhagen nog twee jaar voorman Bouwend Nederland

(Foto: Bouwend Nederland)

Maxime Verhagen gaat nog twee jaar langer door als voorman van Bouwend Nederland. Het Algemeen Bestuur van Bouwend Nederland heeft unaniem besloten het voorzitterschap te verlengen tot 1 juli 2023.

De uitdagingen die de sector heeft als gevolg van onder andere corona en de nog steeds niet opgeloste stikstofproblematiek waren voor het Dagelijks Bestuur reden Verhagen voor een extra twee jaar voor te dragen als voorzitter, meldt de branchevereniging. Ook de grote waardering voor de inzet van Verhagen tijdens de afgelopen jaren van zijn voorzitterschap speelde een grote rol. De argumentatie van het Dagelijks Bestuur dat roerige tijden voor de bouw- en infrasector vragen om continuïteit en rust in de top van de vereniging werd dan ook breed door het ledenparlement van Bouwend Nederland, het Algemeen Bestuur, gesteund.

“Om onze mooie sector deze voortrekkersrol te kunnen laten vervullen is er nog veel werk aan de winkel. Ik verbind me daarom graag opnieuw aan Bouwend Nederland”, aldus Maxime Verhagen, die in 2013 voorzitter werd van de belangenvereniging.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.