#Bouwsector

Mogelijkheden houtskeletbouw voor renovatie

Een groot deel van de bestaande woningvoorraad is toe aan renovatie. Door houtskeletbouw kan een bestaande woning worden voorzien van een compleet nieuwe schil. De woning maakt daarmee niet alleen een enorme sprong in energielabel, maar ook in economische levensduur.

Integrale oplossing

Houtskeletbouw is een integrale oplossing, met een grote mate van prefabricage. Dat beperkt de overlast voor bewoners. De bouwmethode vergt echter wel kennis en voorbereiding. Eisma Bouwmedia springt in op dit actuele thema met het webinar ‘Beter renoveren met houtskeletbouw’.

Mogelijkheden en aandachtspunten

In dit webinar gaan drie sprekers in op de bouwtechnische mogelijkheden en aandachtspunten. Wouter Notenbomer, projectmanager bouwtechniek en BIM bij SBRCURnet gaat in op de mogelijkheden die houtskeletbouw biedt voor renovatie. Rob van der Hoek, manager renovatie bij VDM Woningen vertelt over de aandachtspunten bij renoveren met houtskeletbouw en Chiel Boonstra, energieadviseur voor passiefbouwen bij adviesbureau Trecodome, gaat aan de hand van het project Dolomietenlaan in Tilburg in op concrete detailleringen.

Info en inschrijving

Het webinar vindt plaats op dinsdag 3 december van 12:30 tot 13:30 uur en kost € 45,- excl. BTW. Kijk hier voor meer informatie en om u in te schrijven.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.