#Bouwsector

Nationaal BIM Congres in aantocht

Op 21 mei 2019 vindt in de middag het achtste Nationaal BIM Congres plaats, in de Verkadefabriek in Den Bosch. Dit wordt tegelijk gehouden met het Revitusers Event, dat in de ochtend is. Inschrijvers voor beide evenementen zijn welkom.

In de ochtend worden diverse presentaties gegeven, gericht op en uit de praktijk. In de middag is er tijd en ruimte voor vragen aan specialisten over BIM.

Programma

Tijdens het BIM congres – georganiseerd door ICN Solutions – staan ook een aantal sprekers op het programma. Zo vertelt dr. C.M. Ravesloot over de harde en zachte factoren bij het werken in BIM. Gaat Cyrille Pennavaire, voormalig BIM-manager in Nederland, in op hoe er in Nieuw-Zeeland wordt omgegaan met BIM. En geeft Harm Valk, Nieman Raadgevende Ingenieurs en voorzitter van de projectgroep NTA 8800, een presentatie over BENG.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Nieuwste release

Voorafgaand aan het congres wordt voor gebruikers van Autodesk 3D modelleer- en BIM-managementsoftware de nieuwste release van de Autodesk AEC Collection gepresenteerd.

Meer informatie en aanmelden op www.bimcongres.nl.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.