#Bouwsector

Nieuwe beurs Bouw & Installatie Zuid-Nederland

Bouw & Installatie Zuid-Nederland is de naam van een nieuwe vakbeurs die 1, 2 en 3 november plaatsheeft in Venray. Doel: de Zuid-Nederlandse bouw- & installatiebranche bij elkaar brengen, om zo samen nog meer uit de woning- en utiliteitsbouw te halen.

De beursorganisatie van Evenementenhal trekt op met partners als Bouw Advies Instituut en Holland Solar.

Ketensamenwerking

Evenementenhal kiest bewust voor de combinatie bouw en installatie. “Duurzaam en energiezuinig bouwen en renoveren gaat hand in hand met slimme installaties”, zegt Pieter van Bussel van Evenementenhal. “De vraag naar renovatie en nieuwbouw neemt toe, ook in Zuid-Nederland. Dat vraagt van zowel de bouw- als de installatiebranche een antwoord op maat, want de consument en het bedrijfsleven willen comfortabel en energiezuinig wonen. In de branches moeten de handen daarom ineen worden geslagen. Op deze vakbeurs presenteren wij die ketensamenwerking.”

Zuid-Nederlandse cases in beeld

Opvallende en innovatieve bouwprojecten uit Zuid-Nederland krijgen op de beursvloer speciale aandacht. Daarnaast is er een Demo & Experience Plein. Voor exposanten biedt dit de mogelijkheid om hun nieuwste innovaties en toepassingen te presenteren en demonstreren.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.