#Bouwsector

Nieuwe brancheorganisatie voor gebouwschil

Aannemersvereniging Metselwerken, Het Hellende Dak en Vereniging Nederlandse Voegbedrijven zijn gefuseerd tot de brancheorganisatie Gebouwschil Nederland.

Metselen, voegen en dakdekken. Het zijn traditionele specialismen, die steeds meer in elkaar overlopen. Reden om de drie brancheverenigingen  Aannemersvereniging Metselwerken (AVM), Het Hellende Dak (HHD) en Vereniging Nederlandse Voegbedrijven (VNV)  samen te voegen tot één nieuwe brancheorganisatie. Gebouwschil Nederland (GNL) komt op voor het ondernemerschap van gespecialiseerde aannemers en industriële bedrijven die zich richten op dak- en gevelwerken. Door samen te werken, kunnen zij bovendien een beter totaalproduct bieden aan hun opdrachtgevers.

Naast het vakmanschap staat innovatie en duurzaamheid van de gebouwschil hoog in het vaandel van de nieuwe vereniging. GNL zet in op verdere groei en gaat zich onder meer bezighouden met zaken als onderwijs, normering, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en het collectieve imago van de aangesloten bedrijven.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.