#Bouwsector

Nieuwe opleiding tot BIM-coördinator

TVVL heeft de eerste volwaardige post-hbo opleiding tot BIM Coördinator van Nederland ontwikkeld. Met het volgen van deze opleiding ontwikkelen de deelnemers zich tot de persoon die, samen met een BIM-team, een BIM-model oplevert. Er is in de opleiding veel aandacht voor praktijkkennis, en ook voor coaching, management en persoonlijke ontwikkeling. De opleiding behandelt verder onder meer de benodigde software (Navisworks en Solibri).

Door BIM-experts

De basis van de opleiding tot BIM Coördinator is de dagelijkse praktijk, waarbij de cursisten leren door te doen. De opleiders zelf zijn ervaren BIM-experts die zelf ook dagelijks met BIM in de praktijk bezig zijn. Deelnemers dienen wel een vooropleiding te hebben. Het minimaal gevraagde werk- en denkniveau is een technische mbo niveau 4-opleiding met relevante werkervaring in BIM-projecten in de installatiebranche.

Kleine groepen

Om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen, kiest TVVL voor een opzet met relatief kleine groepen van maximaal 10 personen. De cursus BIM Coördinator is de eerste opleiding tot BIM Coördinator in Nederland waarvoor de post-hbo registratie is aangevraagd. De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met BIMpuls, BIM Creators en Bluetech.

Populair

Sorry. Nog geen gegevens beschikbaar.

Nationale Schildersvakprijs 2020

De eerste cursus BIM Coördinator van TVVL start op 11 oktober. Inschrijven kan via de website van TVVL.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.