#Bouwsector

Nieuwe prijs voor renovatie-oplossingen

De vakbeurs Renovatie introduceert komende editie de Renovatie Awards. Deze worden in drie categorieën uitgereikt aan oplossingen die bijdragen aan betere en efficiëntere renovaties.

Beursorganisator 54Events ziet jaarlijks “mooie innovaties voorbij komen die bouwers en opdrachtgevers helpen om hun renovatieprojecten sneller, veiliger, duurzamer, mooier of goedkoper uit te voeren of vorm te geven. Om al deze oplossingen en innovaties extra in het zonnetje te zetten, lanceren wij deze editie van de beurs de Renovatie Awards.”

Drie categorieën 

De Awards worden uitgereikt in drie categorieën:
   1. Gebouwschil
   2. Interieur
   3. Binnenklimaat & Gebouwtechniek

Het gaat bij de inzendingen om innovatieve producten, diensten en/of oplossingen, die de laatste jaren zijn toegepast in Nederland. Het innovatieve karakter mag breed zijn, variërend van bijvoorbeeld efficiencyverbetering tot energiebesparing. 

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de beurs in mei. Naast de roem van het winnen van de Award ontvangen de winnaars 2500 euro aan mediawaarde via de kanalen van beursorganisator 54Events. 

Een dienst, product of concept insturen kan tot en met 31 maart 2020 via de website van de vakbeurs.

Inschrijven als bezoeker.

Discussie zien we graag op Aannemervak, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Lees onze andere regels voor discussie hier. Met het plaatsen van een reactie verklaart u zich akkoord met deze regels.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de bouw.